Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder
Coördinatoren Zeist | Samen Oplopen

Contactgegevens coördinatoren:

Algemeen emailadres: aanmeldingenzeist@samen-oplopen.nl

Renske van de Leemkolk
renskevandeleemkolk@samen-oplopen.nl
tel: 06-28165804

Petra Kalf
petrakalf@samen-oplopen.nl
tel: 06-46874857

Rineke Bakhuis
rinekebakhuis@samen-oplopen.nl
tel: 06-46874857

Samen Oplopen wordt uitgevoerd in: Zeist, Den Dolder, Huis ter Heide, Austerlitz en Bosch en Duin

Samen Oplopen Zeist

Samen Oplopen is in januari 2011 in Zeist als eerste gemeente gestart. In Zeist wordt Samen Oplopen uitgevoerd door de ‘Stichting Samen Oplopen’ zelf. 

Samen Oplopen Zeist verbindt vrijwilligers aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen in een nieuw land wonen, weinig financiële armslag hebben, zwanger zijn maar weinig mensen kennen die hen kunnen steunen, alleenstaande ouder zijn of andere factoren die zorgen geven. De vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin.

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Er is een mooie groep vrijwilligers. Maar we zoeken ook nieuwe vrijwilligers! Als je je leven zelf op orde hebt, heb je heel wat door te geven! Vind je het leuk om een gezin of jongere te helpen? Of om als medeburgers uit te wisselen hoe je het leven ervaart en wat je voor elkaar kunt betekenen. Mee denken of mee doen, in de situatie van het gezin of met de jongere. Dát geeft zin en een vorm van verbinding die je anders wellicht niet had gemaakt.

Wil je meer weten wat Samen Oplopen doet, of wil je je graag als vrijwilliger inzetten voor een buurtgenoot? Neem contact op via onderstaand formulier:

De coördinatoren begeleiden de koppelingen tussen gezinnen en vrijwilligers en schakelen met de formele zorg. Daarnaast heeft ieder een eigen aandachtsgebied.

  • Rineke Bakhuis – Start Kansrijk
  • Petra Kalf – Vrijwilligers
  • Renske van de Leemkolk

De coördinatoren zijn zorgprofessionals en geregistreerd in de eigen beroepsgroep (SKJ en V&VN). Daarnaast biedt Samen Oplopen stageplekken aan MBO en HBO studenten.

Neem nu contact op

Contact met Samen Oplopen in deze gemeente

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.