Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Soms speelt er veel tegelijkertijd in een gezin en mist een gezin iemand die naast ze staat. Iemand die ziet hoe hun leven verloopt en met hen meedenkt en meedoet zonder te oordelen en ze een steuntje in de rug geeft. Samen Oplopen in Zeist is er voor deze gezinnen en zoekt mensen die willen investeren in vriendschappelijk contact met gezinnen en jongeren die veel stress ervaren. Waarbij je door gelijkwaardig contact en oprechte interesse meeloopt met het gezin of jongere. Dit met ondersteuning van één van onze coördinatoren.

De gezinnen kunnen steun vragen op meerdere gebieden. Meestal liggen de wensen op het gebied van luisteren, raad, de wegwijzen, taal oefenen, moeilijke brieven lezen, gezelligheid bieden, elkaar ontmoeten en leuke dingen doen. Met de hulp van jou krijgen gezinnen weer meer eigen regie over hun leven en winnen ze aan kwaliteit van leven.

Op dinsdagavond 12 maart 2024 organiseert Samen Oplopen een informatieavond waarin we je kennis laten maken met het werk van Samen Oplopen. We nemen je mee in wat jij voor een ander kan betekenen.

Gewoon er zijn, is voor een ander al zoveel waard. Wil je ook iets doen voor een ander? Meld je vrijblijvend aan voor deze informatieavond. Dit kan door te mailen naar Petra Kalf (petrakalf@samen-lopen.nl).

Categorie: Nieuws

← Terug naar nieuws