Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder
Help mee, word vrijwilliger of doneer | Samen Oplopen

Word vrijwilliger

We kunnen vrijwilligers gebruiken die gezinnen ondersteunen, maar ook op andere gebieden kunt u uw expertise delen, zoals administratie, communicatie, organiseren van feesten, contacten leggen met nieuwe organisaties of gemeenten.

Giften

Kun je niet je tijd en aandacht geven, maar wil je wel mogelijk maken gezinnen gesteund worden, dan kunnen we uw bijdrage goed gebruiken. Voor coaching, training en praktische middelen voor gezinnen in een armoedesituatie. Doneren is eenvoudig. Met elk klein bedrag kunnen we iets doen voor gezinnen en vrijwilligers.

Samen Oplopen is een ANBI; uw gift is aftrekbaar voor de belastingdienst.

Donaties met notariële akte
Wilt u voor een langere periode periodiek doneren (minimaal 5 jaar), dan is doneren met een akte wellicht iets voor u. Voordeel voor u is dat het volledige bedrag aftrekbaar wordt van de belasting (zonder drempel). Zie informatie belastingdienst

Nalatenschap
Ook in Nederland groeien kinderen nog steeds op met achterstanden, waar zij zelf niks aan kunnen doen. Vind u het belangrijk dat kinderen in kwetsbare situaties kansen krijgen om zich te kunnen ontwikkelen tot gezonde volwassenen? Overweeg of u hen via Samen Oplopen wilt ondersteunen. Graag denken wij met u mee: bel Linda Otterman (directeur), tel: 06-81136075 of mail: lindaotterman@samen-oplopen.nl . Of informeer bij een notaris.