Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Vrijdag 16 juni was het jaarlijkse Zomerfeest van Stichting Samen Oplopen. Het zomerfeest staat elk jaar in het teken van de verbinding tussen de gezinnen en hun gezinsmaatje. Een mooie manier om elkaar te ontmoeten en te zien dat je niet alleen staat! Dit jaar was het feest bij Blik en Burger, een mooie ontmoetingsplek voor veel speelplezier.

Op deze zonovergoten dag konden ouders even ontspannen. De kinderen vermaakte zich heerlijk in de speeltuin, op de trampolines of roetsjen op het tokkelbaantje heen en weer. De clowns verspreidden hun vrolijke noot tussen de geschminkte kinderen. Voor iedereen waren er verschillende happen (oa dank aan de Rotary Club Op Seyst) en drankjes. Het is echt genieten om zoveel blije gezichten te zien.

Categorie: Nieuws

← Terug naar nieuws