Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder
Helma Boorsma - Coördinator Evenmens Rijssen-Holten | Samen Oplopen
Helma Boorsma

tel: 0548-638830 of 06-36403897
mail: hboorsma@evenmens.nl

werkdagen: maandag en donderdag

Samen Oplopen wordt uitgevoerd in de plaatsen Rijssen en Holten en de bijbehorende buurtschappen

Samen Oplopen – Evenmens

Samen Oplopen verbindt vrijwilligers aan gezinnen die stress en spanning ervaren.

Kinderen groeien soms op in omstandigheden die knellend voor hen zijn. Ook in Rijssen-Holten. Stichting Evenmens ondersteunt deze gezinnen door het inzetten van een gezinsvrijwilliger. Met de inzet van vrijwilligers wordt voorkomen dat gezinnen het nog zwaarder krijgen en de weg terug nog langer en moeilijker wordt. Deze gezinnen kunnen na een steuntje in de rug vaak op eigen kracht weer verder.

Vrijwilliger worden?
Wil je van betekenis zijn voor een ander, heb je tijd over en lijkt het helpen van gezinnen jou leuk? Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij Evenmens. Zo draag je er aan bij dat de kinderen ontspannen en gezond kunnen opgroeien. Je denkt en doet mee met van alles wat kan spelen in de leefwereld van een gezin dat veel stress ervaart. Bijvoorbeeld een luisterend oor bieden, coachen, naar buiten gaan, bellen met instanties, samen problemen oplossen, meedenken en doen in opvoeding, samen koffiedrinken of eten, etc.. Neem contact op met de coördinator Helma Boorsma via email of onderstaand contactformulier.

Zorgen in gezinnen
Als je als ouder veel stress en zorgen hebt en je wilt tóch je kinderen een fijne jeugd geven, dan kun je wel eens wat steun gebruiken.

Als jongere moet je zoveel alleen bedenken, regelen en doen, ook daar kan hulp welkom bij zijn.

Ook als hulpverlener kun je ons bellen wanneer je merkt dat er in een gezin of bij een jongere behoefte is aan steun op een vriendschappelijke manier.

Neem contact op met Helma Boorsma consulent of Annelies Slager om te overleggen. Zij kennen de zorg en weten wat een vrijwilliger op een veilige en verantwoorde manier kan doen.

Samen Oplopen en Evenmens
Samen Oplopen en Evenmens Samen Oplopen worden uitgevoerd in meerdere gemeenten door Stichting Evenmens. Zij kent de lokale situatie en werkt met veel partijen samen.  Samen weten we wat we voor wie het beste kunnen inzetten.

Coördinator Helma Boorsma komt graag verder uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen voor gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers.

Neem nu contact op

Contact met Samen Oplopen in deze gemeente

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.