Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder
Jurgen Liewes

tel: 06-20300944 of mail: jurgen.liewes@cosis.nu

Samen Oplopen wordt uitgevoerd in Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en de streek Middag, allemaal onderdeel van de gemeente Westerkwartier

Samen Oplopen – Cosis

In Westerkwartier is Cosis gestart met de uitvoering van Samen Oplopen voor alle gezinnen en jongeren die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Samen Oplopen verbindt mede-inwoners (vrijwilligers) aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat ze zaken in de samenleving lastig vinden, zich alleen of overbelast voelen, weinig financiële armslag hebben, alleenstaande ouder zijn,  het moeilijk vinden om te integreren, Nederland te begrijpen, een verstandelijke of psychische beperking hebben of andere factoren die zorgen geven. De vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin. Wil jij je inzetten voor een ander? Meld je aan via onderstaand formulier.

De vrijwilligers worden gesteund door twee coördinatoren Andrew en Jurgen. Samen begeleiden zij de koppeling van een mede-burger aan het gezin of een jongere.

Kun jij wat extra steun gebruiken?
Word jij begeleid door Cosis en lijkt het jou fijn wat extra steun te krijgen van een vrijwilliger voor jouzelf, als ouder of jongere, of voor jouw kinderen? Neem dan eens contact op Andrew of Jurgen om te kijken of er iemand is die ‘gewoon als mede-mens’ jou kan helpen. Het mag gaan over allerlei zaken die jij moeilijk vindt.
We gaan naar iemand op zoek die bij jouw behoeften en jouw situatie past. Dat kan helpen om minder stress in jouw leven te ervaren en/of je kinderen een fijne jeugd geven.

Samen Oplopen is vrij toegankelijk en gratis voor gezinnen en jongeren.

Meld je nu aan

Contact met Samen Oplopen in deze gemeente

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.