Ommen

Samen Oplopen wordt uitgevoerd in de plaatsen Ommen, Lemele en Vilsteren en de bijbehorende buurtschappen

Annelies Slager

tel: 0548-638830 of 06-33753907 of mail: aslager@evenmens.nl

werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

Jeny Flim

tel: 0548-638830 of  06-82279081 
of mail: jflim@evenmens.nl

werkdagen: maandag t/m donderdag

 

Volg ons

Samen Oplopen - Evenmens

Samen Oplopen verbindt vrijwilligers aan gezinnen die stress en spanning ervaren.

Stress, doordat gezinnen zich in een (mantel)zorgsituatie bevinden, weinig financiële armslag hebben, alleenstaande ouder zijn, zaken in de samenleving lastig vinden, zich alleen of overbelast voelen of andere factoren die stress en zorgen geven. Vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin of aan een jongere.

De vrijwilligers worden gesteund door de coördinatoren die Ommen goed kennen. Zij werken al bij Evenmens voor de mantelzorgers en zorgvragers in de gemeente.

Zorgen in gezinnen
Als je als ouder veel stress en zorgen hebt en je wilt tóch je kinderen een fijne jeugd geven, dan kun je wel eens wat steun gebruiken.

Als jongere moet je zoveel alleen bedenken, regelen en doen, ook daar kan hulp welkom bij zijn.

Ook als hulpverlener kun je ons bellen wanneer je merkt dat er in een gezin of bij een jongere behoefte is aan steun op een vriendschappelijke manier.

Neem contact op met Annelies Slager of Jeny Flim om te overleggen. Zij kennen de zorg en weten wat een vrijwilliger op een veilige en verantwoorde manier kan doen.

Samen Oplopen en Evenmens
Samen Oplopen wordt uitgevoerd in meerdere gemeenten door Stichting Evenmens. Zij kent de lokale situatie en werkt met veel partijen samen. Samen weten we wat we voor wie het beste kunnen inzetten.

Annelies of Jeny komen graag verder uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen voor gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers.

 

Nieuws

Als je je leven zelf op orde hebt, heb je heel wat door te geven!

Mensen die het leuk vinden om een gezin of jongere in de gemeente Ommen te helpen. Om als medeburgers uit te wisselen hoe je het leven ervaart en wat je voor elkaar kunt betekenen. Meedenkkracht of meedoen, in de situatie van het gezin of met de jongere. Dat geeft zin én een vorm van verbinding die je anders wellicht niet had gemaakt. En als je dat spannend vindt: je wordt goed begeleid door Annelies of Jeny. Er zijn trainingen, uitwisselingsbijeenkomsten en we luisteren goed naar jouw wensen.

Scroll naar top