Middelburg

De gemeente Middelburg bestaat uit verschillende wijken en dorpskernen, zoals Nieuw- en St Joosland, Sint Laurens, Kleverskerke en Arnemuiden.

Esmee van Dongen

Bereikbaar via mail: e.vandongen@welzijnmiddelburg.nl of info@welzijnmiddelburg.nl

of telefonisch: 0118-727013

Volg ons

Samen Oplopen - Welzijn Middelburg

Samen Oplopen Middelburg verbindt vrijwilligers aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen in een nieuw land wonen, weinig financiële armslag hebben, zwanger zijn maar weinig mensen kennen die hen kunnen steunen, in een stressvolle scheiding zitten, alleenstaande ouder zijn of andere factoren die zorgen geven.

De vrijwilligers bieden ondersteuning in de dagelijkse gang van zaken en ondernemen ontspannende activiteiten met de ouders en/of kinderen uit het gezin.

Samen Oplopen Middelburg wordt uitgevoerd door Welzijn Middelburg.
Esmee van Dongen, werkzaam bij Welzijn Middelburg, coördineert het project en begeleidt de koppeling van de vrijwilliger aan het gezin of een jongere.

Esmee begeleidt de gezinnen én vrijwilligers waar dat maar nodig is. Zij kan te zware problemen van de schouders van vrijwilligers halen, de kwaliteit bewaken in de gezinnen en zo nodig samenwerken met zorg.

Zij komt graag uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen voor gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers. Bel of mail haar gerust.

Nieuws

Als je je leven zelf op orde hebt, heb je heel wat door te geven!

Vind je het leuk om een gezin of jongere te helpen?  Om als medeburgers uit te wisselen hoe je het leven ervaart en wat je voor elkaar kunt betekenen. Mee denken of mee doen, in de situatie van het gezin of met de jongere. Dat geeft zin én een vorm van verbinding die je anders wellicht niet had gemaakt. Als vrijwilliger kun je altijd terugvallen op Esmee; zij biedt begeleiding en scholing. We willen graag dat vrijwilligers zich in kunnen zetten op een manier die past bij de eigen mogelijkheden, agenda en talenten.

Je leest meer over je rol als vrijwilliger in onze vacature.

 

Scroll naar top