Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Roxanne Callenbach

tel: 06 – 13 96 56 67 of mail: rcallenbach@versawelzijn.nl 

Mensen die het goed hebben kunnen veel betekenen voor mensen die het minder goed hebben. Samen Oplopen Hilversum wil verbindingen maken tussen mensen die hun leven in balans hebben en een gezin dat wel wat steun kan gebruiken. Veel gezinnen zijn gebaat bij wat steun van een enthousiast persoon die zelf zijn/haar leven goed op orde heeft en die zich vrijwillig voor een gezin of jongere wil inzetten.

De vrijwilliger heeft voldoende kennis en kan op een gezonde en stimulerende manier meedenken en het gezin praktisch stimuleren. Als het tussen beide partijen klikt, ‘lopen ze een stukje samen op in het leven’.

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Als je je leven zelf op orde hebt, heb je heel wat door te geven! Vind je het leuk om een gezin of jongere te helpen? Om als medeburgers uit te wisselen hoe je het leven ervaart en wat je voor elkaar kunt betekenen. Mee denken of mee doen, in de situatie van het gezin of met de jongere. Dat geeft zin én een vorm van verbinding die je anders wellicht niet had gemaakt. En als je dat spannend vindt: je wordt begeleid Roxanne. We willen graag dat vrijwilligers zich in kunnen zetten op een manier die past bij de eigen mogelijkheden, agenda en talenten. Wil jij je inzetten voor een ander? Meld je aan via onderstaand contactformulier.


Roxanne Callenbach is de coördinator voor Samen Oplopen Hilversum en daarnaast sociaal werker bij stichting Versa Welzijn die Samen Oplopen Hilversum uitvoert. Zij begeleidt de gezinnen én vrijwilligers waar dat maar nodig is.


Roxanne komt graag uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen aan gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers. Bel of mail haar gerust.

Contact met Samen Oplopen in deze gemeente

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.