Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Blaricum, Eemnes en Laren hebben de handen ineengeslagen en besloten Samen Oplopen uit te voeren. Renske van Dorp is aangenomen als enthousiaste coördinator vanaf 19 december vrijwilligers in de gemeenten zoekt en gaat koppelen aan gezinnen die dringend behoefte hebben aan steun. Renske is in dienst van Versa Welzijn die de werkwijze van Samen Oplopen omarmt. 

Buurtgezinnen is óók actief in Eemnes en Blaricum. Dat is hartikke mooi want zo kunnen we samen brede informele steun voor gezinnen vormgeven.

Renske vertelt enthousiast: Ik kijk er ontzettend naar uit om Samen Oplopen in de BEL-gemeente op te zetten. Ik geloof heel erg in de kracht van de inzet van vrijwilligers in kwetsbare gezinnen. De mogelijkheid om binnen Samen Oplopen samen te werken met externe partners maakt Samen Oplopen extra krachtig. Ik vind het een mooie uitdaging om de zorg die gewenst is binnen een gezin samen in kaart te brengen en mij daar samen met vrijwilligers en andere partners hard voor te maken!

Mail of bel Renske gerust als je meer informatie wilt: https://samen-oplopen.nl/gemeenten/eemnes/

Wethouder Flip de Groot van de gemeente Laren vertelt op dorpsradio Laren (na 1/5 deel, de 2e spreker) wat Stichting Samen Oplopen in de gemeenten Blaricum Eemnes en Laren kan betekenen voor kwetsbare gezinnen. Het is fijner voor gezinnen en de jeugdzorg zal afnemen!

Categorie: Nieuws

← Terug naar nieuws

Start Samen Oplopen in Blaricum, Eemnes en Laren