Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Hallo,

Mijn naam is Marin Duman en ik ben vanaf januari coördinator Samen Oplopen in Amersfoort onder de paraplu van Present Amersfoort.
Ik woon vijfentwintig jaar in Nederland en daarvan vijftien jaar in Amersfoort. Ik ben Armeens/Assyrisch en in Turkije geboren. Daardoor spreek ik Armeens, Arabisch, Turks en  daarnaast Engels en uiteraard Nederlands.

Ik ben als, in Nederland opgeleide, maatschappelijk werker al twintig jaar met veel plezier werkzaam in zorg/welzijn en onderwijs. Afgelopen tien jaar heb ik gewerkt als (school) maatschappelijk werker op projectbasis voor verschillende scholen en wijken in Amersfoort. Daarvoor heb ik langdurige werkzoekenden ondersteunt in hun zoektocht naar werk. Mijn opdracht was mensen motiveren, ondersteunen en begeleiden om uit deze situatie te komen. In mijn huidige werk vervul ik een brugfunctie tussen  kwetsbare (vluchteling) gezinnen en de samenleving/maatschappij.

Mijn motto is “ik ben er voor mijn doelgroep en ik accepteer hoe ze zijn”. Mijn streven is om het gezinsklimaat te verbeteren, sociale netwerk te vergroten en dat deze mensen die in een kwetsbare situatie verkeren in hun eigen kracht weer geloven.  In deze functie loop ik als hulpverlener hand in hand met de cliënt en vrijwilliger samen. Ik ben een ondersteuner en begeleider tegelijk en dat maakt deze functie compleet.

Afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest van de ene kant met een  vrijwilligersnetwerk opbouwen en van de andere kant contact leggen met verschillende organisaties. Verder ben ik bezig met  meer bekendheid te creëren aan Samen Oplopen in Amersfoort. Daarnaast ben ik ook bezig geweest met verschillende hulpvragen vanuit de wijkteams, zoals een taalmaatje vinden voor een Syrisch meisje, en voor een alleenstaande moeder uit Afrika een bakfietsbegeleider regelen.

Graag nodig ik iedereen uit die in Amersfoort woont en voor de ander iets wil betekenen mij te benaderen. Vrijwilligers zijn zeer welkom en hard nodig.

Voor meer informatie marin.duman@presentamersfoort.nl of 06-15366437

Categorie: Overig

← Terug naar nieuws

Marin Duman - Coördinator Indebuurt033 Amersfoort | Samen Oplopen