Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Dit bericht is op 8 juni 2020 naar de Nieuwsbode (plus 2 foto’s) en de Stadspers (zonder foto’s) verstuurd.

Dit bericht is op 8 juni 2020 naar de Nieuwsbode (plus 2 foto’s) en de Stadspers (zonder foto’s) verstuurd.

 

Beschuit met muisjes voor een Kansrijke Start!

Met beschuit met muisjes viert Stichting Samen Oplopen dat zij vanaf 1 juni met een nieuw project start. namelijk ‘Start Kansrijk’. Dit is een project voor kwetsbare zwangere vrouwen die vanaf hun eerste zwangerschap 1000 dagen ondersteund zullen worden door een vrijwilliger die aan hen gekoppeld wordt. We zullen preventief ondersteuning bieden en voorlichting geven.

 

Ook zullen wij op groepsniveau gaan kijken waar we in de preventie deze moeders nog meer in kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld dmv (thema)bijeenkomsten voor jonge moeders over een onderwerp dat voor hen speelt.

Er zal veel worden samengewerkt met allerlei bestaande partijen in Zeist. Zoals onder andere de verloskundigen, JGZ, Meander Omnium, CJG Zeist en de gemeente.

 

Wij willen graag in contact komen met mensen die zich als vrijwilligers willen opgeven voor dit mooie, speciale project. Mensen die bereid zijn om langdurig (1000 dagen) betrokken te zijn bij een gezin. Er is geen bijzondere hulpverleningsachtergrond nodig. Wel zouden we het fijn vinden dat u openstaat voor trainingen en bereid bent tot eigen ontwikkeling. Bij verdere vragen over dit project kunt u contact opnemen met Nienke Walstra. Werkdagen: ma, di en do. Telefoonnummer: 06-27066581.

 

Dit project wordt gefinancierd door de gemeente Zeist, Kansfonds en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn. Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. SOZW wil een bijdrage leveren aan een actieve betrokkenheid van inwoners van Zeist bij zorg en welzijn in de buurt en het – ook bij toenemende beperkingen – blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

 

Beschuit met muisjes voor een Kansrijke Start!

Met beschuit met muisjes viert Stichting Samen Oplopen dat zij vanaf 1 juni met een nieuw project start. namelijk ‘Start Kansrijk’. Dit is een project voor kwetsbare zwangere vrouwen die vanaf hun eerste zwangerschap 1000 dagen ondersteund zullen worden door een vrijwilliger die aan hen gekoppeld wordt. We zullen preventief ondersteuning bieden en voorlichting geven.

Ook zullen wij op groepsniveau gaan kijken waar we in de preventie deze moeders nog meer in kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld dmv (thema)bijeenkomsten voor jonge moeders over een onderwerp dat voor hen speelt.

Er zal veel worden samengewerkt met allerlei bestaande partijen in Zeist. Zoals onder andere de verloskundigen, JGZ, Meander Omnium, CJG Zeist en de gemeente.

 

Wij willen graag in contact komen met mensen die zich als vrijwilligers willen opgeven voor dit mooie, speciale project. Mensen die bereid zijn om langdurig (1000 dagen) betrokken te zijn bij een gezin. Er is geen bijzondere hulpverleningsachtergrond nodig. Wel zouden we het fijn vinden dat u openstaat voor trainingen en bereid bent tot eigen ontwikkeling. Bij verdere vragen over dit project kunt u contact opnemen met Nienke Walstra. Werkdagen: ma, di en do. Telefoonnummer: 06-27066581.

 

Dit project wordt gefinancierd door de gemeente Zeist, Kansfonds en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn. Kansfonds helpt mensen omzien naar de kwetsbaarsten in onze samenleving, zodat niemand buitengesloten raakt. SOZW wil een bijdrage leveren aan een actieve betrokkenheid van inwoners van Zeist bij zorg en welzijn in de buurt en het – ook bij toenemende beperkingen – blijven deelnemen aan het maatschappelijk verkeer.

 

Categorie: Overig

← Terug naar nieuws