Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Erwin Hagen, een zeer betrokken lid van ons Comité van Advies is in juli 2024 op 60-jarige leeftijd plotseling overleden. We gaan zijn grote betrokkenheid, meedenken en adviezen missen en zijn dankbaar voor wat hij onze stichting bracht.

Meteen nadat Erwin aftrad als directeur van de Zeister Welzijns organisatie Meander Omnium in 2018 stapte ik op Erwin af om te vragen of hij zijn kennis en ervaring vanaf dat moment met stichting Samen Oplopen wilde delen. Erwin zei meteen ‘ja’. Hij had tijdens zijn leiderschap van de veel grotere Welzijnsorganisatie al regelmatig meegedacht met onze groeiende stichting. Zijn houding was heel ontspannen over onze komst in Zeist. Erwin was niet uit op concurrentie maar op samenwerking. Een houding waar ik me zeer in herken.

Erwin wist zijn bestuurlijke talenten, opgedaan bij meerdere Zorg- en Welzijnsorganisaties toe te passen op onze stichting, die hard groeide in de afgelopen jaren met de nodige vraagstukken.
Erwin kon mee denken over teamkwesties, over strategie en hij deelde zijn grote netwerk om Samen Oplopen in Nederland onder de aandacht te brengen. Maar hij was ook geïnteresseerd in de mens zelf. Het was fijn ideeën tegen hem aan te houden over allerlei zaken. Niet alleen de issues van de stichting kwamen voorbij maar ook lief en leed in onze persoonlijke levens. Tot 4 weken voor zijn overlijden belde hij nog spontaan op om te bedanken voor zijn 60e verjaardagscadeautje en te vragen hoe het met mij ging en met de stichting en de nieuwe mensen in het team. Zeker sinds ik ziek ben geweest belde hij zeer regelmatig of liepen we een rondje door het bos. Hij liep samen met ons op!

Erwin zal voor ons altijd herinnerd worden als een warm, belangstellend en betrokken mee-denker.
Het Comité van Advies, het Bestuur en ik gaan zijn bekwaamheid, visie, kennis, ervaring en benaderbaarheid zeker missen. Zijn overlijden is een droevig verlies binnen onze stichting.

We wensen zijn partner en kinderen, de verdere familie en vrienden van harte veel sterkte toe met dit verlies.

Linda Otterman, directeur Stichting Samen Oplopen

Categorie: Nieuws

← Terug naar nieuws