Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Dit jaar is Samen Oplopen met Steunouder gestart in de gemeente Tilburg. We koppelen daar onze werkwijzen aan alle bestaande vormen van informele steun voor gezinnen in Tilburg onder de noemer: ‘Samen Opgroeien Tilburg’.

In Tilburg doen ze het gewoon samen. En het werkt! In het najaar heeft Samen Opgroeien Tilburg groot en klein getrakteerd op een feest. 

Op een zaterdagmiddag in het najaar werden ouders met hun kinderen in het zonnetje gezet. Ouders die elkaar ondersteunen met hun kinderen, die het lef hebben hulp te vragen en hulp dichtbij te geven. En ook alle mensen die dat mogelijk maken.

De gemeente Tilburg steunt ‘Samen Opgroeien’ van harte. De wethouder, Marcelle Hendrickx, was daarom ook van de partij.

Het was een bijzonder feest, binnen en buiten bij PannenkoekenParadijs in de Reeshof. Met allerlei activiteiten zoals huttenbouwen, schminken, breakdance clinic, en diverse workshops, onder meer over ‘Hechting’, ‘Social Media’ en ‘Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’.

Ondanks de regen was het gezellig druk, er waren lekkere drankjes en hapjes en volop gratis fruit voor iedereen. Rotary Tilburg draagt structureel bij aan dit project met een substantiële financiële bijdrage maar ook voor volop mankracht, vanuit haar doelstelling: iets van jezelf geven aan anderen.

Categorie: Nieuws

← Terug naar nieuws

Samen Opgroeien Tilburg trakteert gezinnen en vrijwilligers op een gezellige middag