Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

In deze minidocumentaire van 7 minuten vertellen vrijwilligers, een gezin, een coördinator, twee directeuren en een wethouder wat Samen Oplopen doet. Wat betekent deze manier van ‘zijn’ en werken voor ouders, kinderen, een (zorg)organisatie, een gemeente en diegenen die professioneel gezinnen begeleiden?

Het is een laagdrempelige, warme manier van werken waardoor gezinnen zich enorm gesteund voelen en hun leven weer in een  positieve spiraal komt. Daardoor groeien kinderen beter op in hun eígen gezin. Voor gemeenten werkt deze manier van (jeugd)zorg besparend en voor zorgverleners wordt hun werk veel leuker. En vrijwilligers genieten van de nieuwe verbindingen die zij aangaan en zij ervaren welke impact hun inzet heeft. Wat is er mooier dan dit?

Sluit je aan bij deze tocht en  klik hier. 

Categorie: Organisatie

← Terug naar nieuws