Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder
Samen oplopen Gouda - Lianne Kastelein

Lianne Kastelein

tel: 06 – 41 71 54 40 of mail: l.kastelein@kwadraad.nl

Werkdagen dinsdag en woensdag

Samen Oplopen Gouda verbindt inwoners die vrijwillig wat van hun ervaringen en kennis willen delen met gezinnen in hun omgeving die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen in een nieuw land wonen, weinig financiële armslag hebben, zwanger zijn maar weinig mensen kennen die hen kunnen steunen, alleenstaande ouder zijn of andere factoren die zorgen geven. Deze vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin. De coördinator met een hulpverleningsachtergrond begeleidt de koppeling van de vrijwilliger aan het gezin of een jongere.

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Als je je leven zelf op orde hebt, heb je heel wat door te geven! Vind jij het leuk om een gezin of jongere te helpen in Gouda? Om als medeburgers uit te wisselen hoe je het leven ervaart en wat je voor elkaar kunt betekenen. Mee denken of mee doen, in de situatie van het gezin of met de jongere. Dat geeft zin én een vorm van verbinding die je anders wellicht niet had gemaakt. En als je dat spannend vindt: Lianne begeleidt jou. We willen graag dat vrijwilligers zich in kunnen zetten op een manier die past bij de eigen mogelijkheden, agenda en talenten. Wil jij je inzetten voor een ander? Meld je aan via onderstaand formulier.

Samen Oplopen Gouda wordt uitgevoerd door Kwadraad, een brede welzijnsorganisatie in onder andere Gouda.

Lianne Kastelein is de coördinator en heeft een achtergrond als hulpverlener. Zij begeleidt de gezinnen én vrijwilligers waar dat maar nodig is. Zij kan te zware problemen van de schouders van vrijwilligers halen, de kwaliteit bewaken in de gezinnen en zo nodig samenwerken met zorg.

Lianne komt graag uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen aan gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers. Bel of mail haar gerust.

Contact met Samen Oplopen in deze gemeente

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.