Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

De koepel van Adviesraden Sociaal Domein nam op hun website en nieuwsberichten een helder artikel op over Samen Oplopen als goed voorbeeld voor gemeenten om invulling te geven aan het Integraal Zorgakkoord (IZA), GALA en de brede Spuk-regeling. De koepel geeft advies aan lokale raden binnen gemeenten vanuit een inwonersperspectief. 

“De inzet van Samen Oplopen in een gemeente is een voorbeeld van een goede invulling van GALA en wordt door Movisie aanbevolen onder effectieve sociale interventie voor het versterken van de sociale basis. Tegelijk heeft de werkwijze van Samen Oplopen ook effect op de thema’s ‘eenzaamheid’, ‘mentale gezondheid’ en ‘integraal werken”.

Categorie: Nieuws

← Terug naar nieuws