Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

JV21 Infographics Samen Oplopen 2021

Goud in handen met Samen Oplopen

Het jaaroverzicht van Samen Oplopen in 2021 is klaar: ‘Goud in handen’. We zijn er enorm trots op. Op alles wat we met elkaar bereikt hebben voor gezinnen en jongeren in 2021. En dat in een tijd dat het niet gemakkelijk was door de uitbraken en maatregelen vanwege Corona. Sterker nog: onze cijfers waren nog nooit zo goed!

De gezinnen gaven aan de vrijwilligers een 9,3 en aan onze coördinatoren een 9,2 gemiddeld. 13 nieuwe gemeentes sloten zich aan en gingen van start met onze methodiek. En we hebben wéér meer vrijwilligers mogen  begeleiden die nóg meer gezinnen steunen in het land! We bereikten 263 gezinnen met 467 ouders en 603 kinderen waar in totaal 320 vrijwilligers (en hun netwerk) en 30 coördinatoren het verschil maakten.

Ook dit jaar zien we dat gezinnen verbeteren op alle vlakken in hun leven en dat we onze doelen halen. Je leest 2 verhalen van gezinnen die gesteund worden door een vrijwilliger(stel).

Als goud in de stichting Samen Oplopen staan ongetwijfeld al onze vrijwilligers bovenaan.

Daarnaast hebben we als stichting ook goud in handen door alle bevlogen coördinatoren die met zoveel warmte, ondernemingszin en doorzettingsvermogen de vrijwilligers én gezinnen begeleiden en zo onze werkwijze ten uitvoer brengen.

Gemeenten hebben goud in handen doordat de ene inwoner zich geheel vrijwillig wil inzetten voor de andere inwoner.

We hebben ons best gedaan de teksten in het jaarverslag fris en leesbaar te maken. En jullie veel mooie plaatjes gegeven om naar te kijken. We hopen dan ook dat dit verslag met heel veel plezier wordt gelezen en horen graag jullie reacties erop.

Zie hier het hele jaarverslag.
Als je als samenvatting in een oogopslag wilt zien wat we allemaal hebben gedaan: klik dan de dubbele A4 met infographics open.

Wil je meer weten over de werkwijze van Samen Oplopen, neem dan contact op met Xandra Gruys: xandragruys@samen-oplopen.nl , tel: 06-18963601

Categorie: Algemeen

← Terug naar nieuws