Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

We volgen de impact van de brede steun van een vrijwilliger in een gezin bij Stichting Samen Oplopen al enige jaren. De afgelopen maanden heeft Green Digit B.V. voor ons een prachtige data-analyse gebouwd waarin getallen over het aantal gezinnen, de leeftijd van de kinderen, leeftijd van de vrijwilligers, soorten doorverwijzers, andere betrokken partners, enzovoort makkelijk tevoorschijn te toveren zijn.
Per gemeente, per maand of jaar, per onderwerp. We zijn er heel blij mee!

In onderstaande foto zie je hoe de databank zich langzaam begint te vullen tijdens deze eerste maanden van 2022. Hier zie je hoe gezinnen een bepaald leefgebied ervaren bij aanmelding en tref je zelfs al een aantal tussen- en eindevaluaties. De onderliggende vragen zijn ontwikkeld door het @lectoraat participatie zorg en ondersteuning van de Hogeschool Utrecht (HU) en Avance Impact. We kunnen de cijfers nú nog niet vergelijken, maar aan het eind van het jaar wel…!

Karsten Bakker, dank je wel voor je vrijwillige inzet in de opstart. Roy van Ginneken en Jurian van Dijk, dank voor jullie hartelijke wijze van mee denken, slimme adviezen, goede oplossingen en het bouwen van deze data-analyse vanuit Green Digit B.V. 
Jullie hielpen om de continue aanwas van cijfers in mooie plaatjes te vertalen.

Categorie: Algemeen

← Terug naar nieuws