Samen Oplopen is opgenomen in de databank effectieve interventies van Movisie

Lees verder

Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima reikten 30 juni jl. in Hilversum de groeicertificaten uit aan de 22 deelnemende organisaties van de vierde editie van het Oranje Fonds Groeiprogramma. Ook Linda Otterman, founder van Samen Oplopen, heeft dit vierjarige groeiprogramma succesvol doorlopen.

Het Groeiprogramma heeft als doel het vergroten van de professionaliteit van ondernemingen met een sociale doelstelling en het vergoten van het maatschappelijk effect van het sociale initiatief.

Ook Linda heeft in dit kader diverse workshops, trainingen en bijeenkomsten aangeboden gekregen. Zo werden niet alleen haar kennis en expertise vergroot, maar ook haar netwerk uitgebreid. Zij is het Oranjefonds en alle betrokken coaches hiervoor zeer dankbaar en niet in de laatste plaats voor het beschikbaar stellen van ruim drie jaar financiering. Samen Oplopen is mede hierdoor landelijk in een groeiversnelling geraakt.


Voor beide foto’s bij dit bericht geldt: copyright Oranje Fonds, met dank aan Marco de Swart

Lees meer…

 

 

Categorie: In de media

← Terug naar nieuws