Amersfoort

Marin Duman

Bereikbaar op: maandag, dinsdag en donderdag ochtend via 0615366437 of marin.duman@presentamersfoort.nl

Volg ons

Samen Oplopen via Stichting Present

Samen Oplopen Amersfoort verbindt vrijwilligers aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen in een nieuw land wonen, weinig financiële armslag hebben, alleenstaande ouder zijn of andere factoren die zorgen geven. De vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin. De coördinator met een hulpverleningsachtergrond begeleidt de koppeling van de vrijwilliger aan het gezin of een jongere.

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Mensen die zich willen inzetten voor een gezin of jongere in Amersfoort. Dat kan een vluchtelinggezin zijn, of een gezin dat het om andere redenen het moeilijk heeft.

Samen Oplopen Amersfoort wordt uitgevoerd door Present. Present zorgt er sinds 2006 voor dat groepen vrijwilligers zich inzetten binnen zorg en welzijn. Present wil graag dat vrijwilligers zich in kunnen zetten op een manier die past bij de eigen mogelijkheden, agenda en talenten.

Present werkt nauw samen met Indebuurt033 en de Stichting Wijkteams Amersfoort. Daarnaast werken we met vrijwel alle partijen in het sociale domein samen, van specialistische zorg tot informele. Wil je een gezin of jongere aanmelden klik dan op deze link van present .

Coördinator Marin Duman komt graag uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen voor gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers.

Nieuws

Riek Viehoff (68) heeft zich als vrijwilliger aangemeld bij Samen Oplopen. ,,Ik vind het heel interessant om met mensen in contact te komen. Zeker met mensen van een andere cultuur of leeftijd. Lees het hele artikel hier.

Lees het jaarverslag van Amersfoort 2019

Scroll naar top