Amersfoort

Marin Duman

Bereikbaar op: maandag, dinsdag en donderdag, via 0615366437 of marin.duman@indebuurt033.nl.

Volg ons

Samen Oplopen via Indebuurt033

Samen Oplopen Amersfoort verbindt vrijwilligers aan gezinnen die veel stress ervaren. Stress doordat gezinnen in een nieuw land wonen, weinig financiële armslag hebben, zwanger zijn maar weinig mensen kennen die hen kunnen steunen, alleenstaande ouder zijn of andere factoren die zorgen geven. De vrijwilligers leveren steun, zorg en begeleiding in het gezin. De coördinator met een hulpverleningsachtergrond begeleidt de koppeling van de vrijwilliger aan het gezin of een jongere.

We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Er is een mooie groep vrijwilligers. Maar we zoeken ook nieuwe vrijwilligers! Als je je leven zelf op orde hebt, heb je heel wat door te geven! Vind je het leuk om een gezin of jongere te helpen? Of om als medeburgers uit te wisselen hoe je het leven ervaart en wat je voor elkaar kunt betekenen. Mee denken of mee doen, in de situatie van het gezin of met de jongere. Dát geeft zin en een vorm van verbinding die je anders wellicht niet had gemaakt. En als je dat spannend vindt: je wordt begeleid door Marin. We willen graag dat vrijwilligers zich in kunnen zetten op een manier die past bij de eigen mogelijkheden, agenda en talenten.

Samen Oplopen Amersfoort wordt uitgevoerd door ‘Indebuurt033’.
Indebuurt033 is dé plek in Amersfoort waar alle Welzijn bij elkaar komt. Een plek waar iedereen meetelt en meedoet met ondersteuning voor wie dat nodig heeft.

Samen Oplopen werkt nauw samen met Stichting Wijkteams Amersfoort. Door de samenwerking met de wijkteams én indebuurt033 werken we met vrijwel alle partijen in het sociale domein samen, van specialistische zorg tot informele.

Marin heeft een hulpverlenersachtergrond en begeleidt de gezinnen én vrijwilligers waar dat maar nodig is. Zij kan te zware problemen van de schouders van vrijwilligers halen, de kwaliteit bewaken in de gezinnen en zo nodig samenwerken met zorg.

Coördinator Marin Duman komt graag uitleggen wat Samen Oplopen kan betekenen voor gezinnen, vrijwilligers of doorverwijzers. Bel of mail haar gerust.

Nieuws

Riek Viehoff (68) heeft zich als vrijwilliger aangemeld bij Samen Oplopen. ,,Ik vind het heel interessant om met mensen in contact te komen. Zeker met mensen van een andere cultuur of leeftijd. Lees het hele artikel hier.

Lees het jaarverslag van Amersfoort 2019

Scroll naar top